Poikkeuksellinen vuosi säännöllisen tyytyväisiä käännösasiakkaita - Käännöstoimisto Lingo Languages

Poikkeuksellinen vuosi säännöllisen tyytyväisiä käännösasiakkaita

93 suosittelee

27. toukokuuta, 2021

Tähänastisista viidestätoista käännösvuodestamme haastavin, mutta samalla kehittävin vuosi 2020 säilytti asiakastyytyväisyytemme erinomaisella tasolla korona-ajan haasteista huolimatta. 93 % asiakaskyselyymme vastanneista suosittelee meitä muille!
93 suosittelee

Lingossa asiakastyytyväisyyttä on mitattu systemaattisesti viiden vuoden ajan. Poikkeusvuonna 2020 keskityimme erityisesti kasvaneen viestintäkysynnän tarpeisiin vastaamiseen ja asiakaskokemuksemme kehittämiseen.

Asiakassuhteen kesto on luottamuksen mittari

Asiakassuhde ei ole pelkkä työsuorite tai nimi sopimuksessa. Meille se merkitsee luottamusta, auttamista ja lupauksen lunastamista. Parhaimmillaan asiakassuhde on yhdessä kasvamista – kuten mikä tahansa hyvä ihmissuhde.

Poikkeusvuonna halusimme auttaa asiakkaitamme entistä paremmin. 91 % asiakkaistamme olikin tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluumme!

Tilausten määrä vuonna 2020 haastoi toimistomme, mutta onnistuneiden rekrytointien ja koko tiimin venymisen ansiosta onnistuimme pitämään aikataulut lähes 100 % projekteista.

Laadusta emme tingi kiireessäkään.

Kiitettävän arvoinen käännösprosessi

Kehitämme jatkuvasti tilausten- ja projektinhallintaa ja haluamme olla tavoitettavissa niissä kanavissa ja niillä tavoilla, mikä asiakkaillemme on toimivinta. Käännösten tilaamisen pitää olla turvallista ja sujuvaa.

Suunta lienee oikea, sillä jokainen asiakaskyselyymme vastanneista koki käännöksen tilaamisen helpoksi!Risuja saimme varatuista puhelinlinjoista tai vastaamattomista puheluista, mutta kiitosta nopeista reagoinneista sähköisiin tarjouspyyntöihin. Jatkossa pyrimme olemaan entistä paremmin tavoitettavissa!

Parhaiten tavoitat meidät sähköisissä kanavissa, kuten sivuston tarjouspyyntölomakkeella, sähköpostitse lingo@lingo.fi-osoitteesta tai Facebookin Messengerillä.

Kestävää kasvua myös tulevaisuudessa

Monilla tavoin erikoinen vuosi 2020 kasvatti Lingon liikevaihtoa yli 60 % ja verkostomme kääntäjien määrää 30 % edellisvuoteen verrattuna. Olemme kasvusta valtavan innoissamme ja kiitollisia.

Todellinen menestys meillä mitataan kuitenkin aina tyytyväisissä ihmisissä.

Kiitos luottamuksesta!

 


Lingo Languages Oy
kehittyvä luotettava multilingual
Twitter: @lingotranslates
Facebook: LingoLanguages

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.