Etsimme kielialan ammattilaisia tiimiimme, oletko se sinä? | Lingo

Etsimme kielialan ammattilaisia tiimiimme, oletko se sinä?

Lingo Languages Oy kansainvälistää asiakasyritystensä viestintää, olemme ketterä ja monikielinen porilainen käännöstoimisto. Etsimme pieneen, pippuriseen ja ammattilaisen ottein toimivaan tiimiimme täydennystä uusista kieliosaajista.

Etsimme tällä hetkellä erityisesti englannin ja saksan kääntäjiä ja/tai oikolukijoita. Jos sinulla on kääntäjän tutkinto tai muu kielialan koulutus, työkokemusta kääntäjänä tai oikolukijana ja/tai olet hankkinut erinomaisen kielitaidon esimerkiksi asumalla kohdekielesi alueella, ota meihin yhteyttä! Arvostamme myös kulttuurituntemusta ja kansainvälisen liiketoiminnan ymmärrystä. Suomi-englanti-kieliparissa etsimme teknisen alan ja teollisuuden käännöksiin kokenutta ammattilaista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa energistä ja kehittyvää kansainvälistä porukkaa, joka hyödyntää alan uusinta teknologiaa ja haluaa auttaa asiakasyrityksiämme matkalle maailmalle.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse Miialta: miia.virtanen(at)lingo.fi. Yrityksestä lisää voit lukea osoitteesta www.lingo.fi.

Kuulemme sinusta mielellämme!

1 Comment

 1. Ulf Tütken sanoo:

  Hei
  Kollegalta sain tietoa, että etsitte saksan kääntäjää.
  Minun kotisivuni http://www.dasky.fi kertoo minun työkokemuksistani ja taustastani. Keskustelen mielelläni teidän kanssanne mahdollisesta yhteistyöstä.
  Terveisin,
  Ulf Tütken

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.