Etsimme uusia ammattilaisia tiimiimme! | Käännöstoimisto Lingo

Etsimme uusia ammattilaisia tiimiimme!

maailmankartta_kieletLingo Languages Oy kansainvälistää asiakasyritystensä viestintää, olemme ketterä ja monikielinen porilainen käännöstoimisto. Etsimme pieneen, pippuriseen ja ammattilaisen ottein toimivaan tiimiimme täydennystä uusista kieliosaajista.

Etsimme erityisesti ruotsin ja saksan kääntäjiä ja/tai oikolukijoita. Jos sinulla on kääntäjän tutkinto tai muu kielialan koulutus, työkokemusta kääntäjänä tai oikolukijana ja/tai olet hankkinut erinomaisen kielitaidon esimerkiksi asumalla kohdekielesi alueella, ota meihin yhteyttä! Arvostamme myös kulttuurituntemusta ja kansainvälisen liiketoiminnan ymmärrystä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa energistä ja kehittyvää kansainvälistä porukkaa, joka hyödyntää alan uusinta teknologiaa ja haluaa auttaa asiakasyrityksiämme matkalle maailmalle.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse Miialta: miia.virtanen(at)lingo.fi. Yrityksestä lisää voit lukea osoitteesta www.lingo.fi.

Kuulemme sinusta mielellämme!

 

2 Comments

 1. Kaija sanoo:

  Hei

  Katselin sivujanne ihaillen. Mutta sitten törmäsin tähän ilmoitukseen jonka olisin mielelläni laittanut saksankielen kääntäjälle, jonka osaamisen tunnen. Ko ilmoituksen yhteydessä ei ole kuitenkaan Twitter tai Facebook-mahdollisuutta. Se lisäisi juttujesi/ilmoitustesi jakamista.

  • Miia Virtanen sanoo:

   Hei Kaija,

   Kiitos kommentista, sama ilmoitus löytyy meillä myös Twitteristä tililtä @lingotranslates ja Facebook-sivuiltamme http://www.facebook.com/LingoLanguagesOy, päivitys on julkaistu 29.10.2015, näistä kanavista sen voi jakaa sopivalle henkilölle. Sivustoamme uusitaan parhaillaan, joten otamme huomioon tuon jakomahdollisuuden samassa yhteydessä.

   – Miia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.