Hinnasto

Käännöksissä ja muissa töissä annamme tarjouksen erikseen. Otathan yhteyttä!

Käännösten hinnoittelu

Hinta määräytyy tavallisesti käännettävän kieliparin ja lähdetekstin pituuden perusteella lasketun sivumäärän mukaan. Yksi sivu vastaa 1560 merkkiä ilman välilyöntejä. Me emme laske sanoja, sillä kääntäjä ei käännä sanasta sanaan. Hinta sisältää tekstin käännöksen ja kielentarkistuksen sekä yhden tarkistuskierroksen asiakkaan kommenttien jälkeen.


Lähetä tarjouspyyntö

Näin lasket sivumäärän

Voit laskea helposti käännettävän tekstin sivumäärän esimerkiksi Wordissa.

2013 ja uudemmat versiot: Tarkista -> Sanamäärä -> Merkkejä (ei välilyöntejä). merkkimaara(kuva)
2011 ja vanhemmat versiot: Tiedosto -> Ominaisuudet -> Tilastotietoja -> Merkkejä. merkkimaara2011(kuva)

Jaa dokumentin merkkimäärä 1560 merkillä, niin saat käännettävän sivumäärän.


Viralliset käännökset

80/ sivu (EN, FI)

Auktorisoitua kääntämistä


Virallinen käännös tarkoittaa laillisesti pätevää käännöstä esimerkiksi todistuksesta tai viranomaisen päätöksestä. Auktorisoidun kääntäjän laatima käännös on samanarvoinen kuin alkuperäinen asiakirja.

Virallisen käännöksen hinta sisältää yhden sivun (alle 1560 merkin) todistuksen käännöksen, auktorisoidun kääntäjän vahvistamisen ja leiman, mahdolliset postikulut sekä arvonlisäveron 24 %. Mainittu hinta koskee suomi-englanti- tai englanti-suomi-käännöksiä.

Lue myös artikkelimme: "Mikä on virallinen käännös?"

Kielentarkistus

55/ tunti + alv 24 %

Ammattilainen tarkistaa tekstisi


Kielentarkistuksessa tekstisi oikeinkirjoitus, kielioppi, sanasto ja rakenne käydään huolella läpi. Kerro meille, miten paljon korjauksia tekstiisi toivot.

Käy lukemassa lisää kielentarkistuksen palvelustamme.

Sanastotyöpaja

350/ työpaja + alv 24 %

Laaditaanko yrityksesi sanasto yhteistyössä?


Sanastotyöpaja on kolmen tunnin termien kesytys, jossa perehdymme yrityksesi olemassa oleviin materiaaleihin eri kielillä, tunnistamme keskeisimmät yrityksesi ja toimialan termit, tutustumme yleisesti toimialan ja kilpailijoiden käytössä olevaan sanastoon eri puolilta maailmaa ja laadimme yrityksellesi 50 keskeisintä termiä sisältävän sanaston.

Voit hyödyntää sanastoa myöhemmin apuna yrityksesi kaikessa viestinnässä. Työpajassa saat kattavat ohjeet siitä, miten kerrytät sanastoa myöhemmin itse, miten siirrät työsi hiljaista tietoa seuraajille eteenpäin ja miten muokkaat sanastoa liiketoiminnan ja toimialan kehittyessä.

Sanastotyö

55/ tunti + alv 24 %

Sanastotyötä tuntiveloituksella


Sanastotyö tarkoittaa meille perehtymistä asiakkaan liiketoiminnassaan käyttämiin termeihin ja alan erityissanastoon sekä sanastojen laatimista ja hallintaa.

Käymme asiakkaan kanssa keskustelua sopivista termeistä käännöstöiden aikana, käytämme käännösmuistiohjelmaa termien yhdenmukaistamista ja hallintaa varten sekä laadimme yksi-, kaksi- tai monikielisiä termipankkeja eri tiedostomuodoissa. Voit hyödyntää sanastoa apuna yrityksesi viestinnässä.

Tutustu tarkemmin sanastotyöpalveluumme