Kielikoulutus: englanti, ranska, espanja ja saksa | Lingo Languages

Kielikoulutus – Lingo Learning

Onko kielitaitosi ruosteessa? Unohtuuko sanasto? Takelteletko kieliopin kanssa? Lähde Lingon kielikurssille!

Lingo Learning -oppitunneilla opetuskielinä ovat englanti, ranska, espanja ja saksa. Jokaisella opetuskerralla puhutaan paljon. Kurssin päättyessä olet rohkeampi käyttämään kieltä eri tilanteissa.

Kielikurssit järjestetään Lingon tiloissa osoitteessa Antinkatu 2, 28100 Pori. Voimme myös räätälöidä sinulle tai yrityksellesi sopivan kurssin joko työpaikallesi tai verkon etäyhteyden kautta.

Kielikoulutamme myös verkossa! Kysy lisää lingo@lingo.fi.


Ilmoittaudu kursseille Lingon verkkokaupassa


Englannin kieli

Haluatko parantaa kielitaitoa ja itsevarmuutta englannin kielen käyttäjänä? Olemme paketoineet tehokkaan verkkovalmennuksen sinulle.

Oppituntien sisältö räätälöidään jokaiselle oppijalle lähtötason ja toiveiden mukaan. Opettajana toimii kanadalainen kielikouluttajamme Patricia Mikkola. Löydät lisätietoja Patriciasta Yhteystiedot-sivultamme.

Verkkovalmennus pitää sisällään alkukyselyn ja kielitasotestin, 3 tehokasta, tunnin mittaista henkilökohtaista videotapaamista ja sähköiset materiaalit. Lisäksi pääset osaksi suljettua Lingo Learning Facebook-ryhmää, jossa voit keskustella muiden kielenoppijoiden kanssa ja saat vinkkejä itseopiskeluun.

Käy vastaamassa kysymyksiin ja arvioi omaa kielitaidon tasoasi alkukyselyssämme.

Arvioi kielitaitoani

Saat sähköpostiisi kielikouluttajamme arvion kielitaidostasi ja sopivasta koulutussisällöstä.

Valmennuksen hinta on 295 € (sis. alv 24%).

Opetuskieli: Kurssin opetuskielenä on englanti.
Opetuskerrat: Tunteja on yhteensä 3.

Siirry Lingon verkkokauppaan

Unohtuuko sanasto tai takelteletko kieliopin kanssa? Haluaisitko petrata tuntuvasti englannin kielen keskustelutaitojasi? Siintääkö tulevaisuuden tavoitteissa ura ulkomailla tai tarvitsetko hyvää englannin kielen taitoa työssäsi?

Lähde kehittämään kielitaitoasi englannin kielen yksityistunnille, jossa opit tehokkaasti englannin kieltä positiivisessä hengessä ja turvallisessa ympäristössä kaksin opettajan kanssa. Kertaat ensin tuttua, opit nopeasti uutta arkipäivän kielenkäyttöä ja aktivoit erityisesti puhetaitojasi.

Takaamme, että englannin puhuminen käy luontevammaksi kerta kerralta, ja kurssin päättyessä olet jo rohkeampi käyttämään kieltä eri tilanteissa!

Opetuskerrat: Kokoontumiskertoja on yhteensä 10 tai sopimuksen mukaan.

Siirry Lingon verkkokauppaan

Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin intensiiviset englannin kielen sparraustunnit joko tiloissamme Antinkadulla Porissa, yrityksesi tiloissa tai verkon etäyhteyden avulla (Zoom). Englantia puhutaan omassa tutussa porukassa ja mukavassa ympäristössä. Kertaamme tuttua ja opimme uutta, ravistelemme mahdollisesti aiemmin opittua sanastoa esiin ja teemme mukavia harjoituksia kielitaidon aktivoimiseksi. Teemoina mm. työelämän englannin kieltä, oman toimialasi sanastoa sekä ajankohtaisia aiheita maista, joissa englantia puhutaan, kuten Isosta-Britanniasta tai Pohjois-Amerikasta, oman markkinakiinnostuksenne mukaisesti soveltaen.

Testaamme kurssin osallistujien aiemman kielitaidon ennen kurssin aloittamista. Jos oppijoiden tasoerot ovat ryhmässä kovin suuria, suosittelemme yksittäisille oppijoille myös yksityistunteja tai verkkokoulutustamme. Kuulemme mielellämme toiveistanne kurssin sisällöstä.

Takaamme, että englannin puhuminen käy luontevammaksi kerta kerralta, ja kurssin päättyessä koko kurssiin osallistuva työyhteisö on rohkeampi käyttämään kieltä eri tilanteissa!

Opetuskerrat: Kokoontumiskertoja on yhteensä 10 tai sopimuksen mukaan.

Siirry Lingon verkkokauppaan


Ranskan kieli


Ranskan kieltä opitaan positiivisessä hengessä ja turvallisessa ympäristössä. Kertaamme tuttua ja opimme uutta, ravistelemme mahdollisesti aiemmin opittua sanastoa esiin ja teemme mukavia harjoituksia kielitaidon aktivoimiseksi. Teemoina mm. arkipäivän ranskan kieltä, ranskalaista kulttuuria sekä ajankohtaisia aiheita Ranskassa.

Takaamme, että ranskan puhuminen käy luontevammaksi kerta kerralta, ja kurssin päättyessä olet jo rohkeampi käyttämään kieltä eri tilanteissa!

Opetuskerrat: Kokoontumiskertoja on yhteensä 10 tai sopimuksen mukaan.

Siirry Lingon verkkokauppaan
Opettaja:

Opettajana toimii ranskaa, englantia, kroatiaa ja suomea puhuva Ana Poljak Klaric, jolla on ranskan kielen opettajan koulutus ja vuosien kokemus aikuisten kielitaidon kehittämisestä.

Ana Poljak Klaric


Espanjan kieli


Haluaisitko saavuttaa nopeasti hyvän espanjan kielen taidon? Käyttäisitkö mielelläsi espanjaa sujuvasti matkaillessa tai haaveiletko kenties muutosta lämpimään?

Lähde kehittämään kielitaitoasi espanjan kielen yksityistunnille, jossa opit tehokkaasti kieltä positiivisessä hengessä ja turvallisessa ympäristössä kaksin opettajan kanssa. Kertaat ensin tuttua, opit nopeasti uutta arkipäivän kielenkäyttöä ja aktivoit erityisesti puhetaitojasi.

Takaamme, että espanjan puhuminen käy luontevammaksi kerta kerralta, ja kurssin päättyessä olet jo rohkeampi käyttämään kieltä eri tilanteissa! Teemoina mm. arkipäivän espanjaa, kulttuuria sekä ajankohtaisia aiheita.

Opetuskerrat: Kokoontumiskertoja on yhteensä 10 tai sopimuksen mukaan.

Siirry Lingon verkkokauppaan
Espanjan opettaja:

Opettajana toimii Espanjassa useita vuosia asunut Anne Kuparinen, jolla on vuosien kokemus aikuisten kielitaidon kehittämisestä.Saksan kieli


Oletko opiskellut saksaa joskus kouluvuosina tai muuten elämäsi varrella? Haluaisitko käyttää työssäsi sujuvasti saksaa?

Saksan kieltä opitaan positiivisessä hengessä ja turvallisessa ympäristössä pienryhmässä. Kertaamme tuttua ja opimme uutta, ravistelemme aiemmin opittua sanastoa esiin ja teemme mukavia harjoituksia kielitaidon aktivoimiseksi.

Takaamme, että saksan puhuminen käy luontevammaksi kerta kerralta, ja keväällä olet jo rohkeampi käyttämään kieltä eri tilanteissa!

Opetuskieli: Kurssin opetuskielet ovat saksa ja englanti.
Opetuskerrat: Kokoontumiskertoja on yhteensä 10 tai sopimuksen mukaan.

Siirry Lingon verkkokauppaan