Lingo vahvistaa käännöstiimiään – uusi monikielisen viestinnän tekijämme

11.lokakuuta 2016

Lingon kääntäjätiimi kasvaa lokakuussa uudella käännösalan ammattilaisella. Monikielinen käännöstoimistomme vahvistaa osaamistaan erityisesti saksan ja unkarin kielissä.

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä kattavammin ja tarjota yliopistosta valmistuneelle näköalapaikan käännös- ja kielialalle.

zsuzsanna_kelen_1000

Zsuzsanna Kelen, Lingon uusi kääntäjä.

Unkarilainen Zsuzsanna Kelen aloittaa työt Lingon kääntäjäharjoittelijana 10.10. Tampereen yliopistosta vuonna 2014 kielten, kirjallisuuden ja viestinnän maisteriksi valmistunut Zsuzsanna on kerryttänyt alan kokemusta erityisesti englanti-saksa-käännöksistä ja oppimateriaalien laatimisesta eri kielillä. Hän puhuu neljää kieltä, englantia, saksaa, suomea ja äidinkieltään unkaria. Vapaa-aikana hänet löytää hyvien elokuvien tai kirjojen parista tai matkalta eri puolilla Eurooppaa.

– Tiimimme uusin vahvistus on erinomainen lisä kääntäjäverkostoomme, minkä ansiosta voimme tuottaa asiakkaillemme entistä parempaa ja monikielisempää viestintää. Uskon, että voimme myös tarjota Zsuzsannan käyttöön kaiken sen kokemuksen ja osaamisen, joka meille Lingossa on vuosien varrella käännösalalta kertynyt, ja niin kehittää myös hänen ammattitaitoaan kääntäjänä edelleen eteenpäin, kertoo Miia Virtanen.

Zsuzsanna kertoo omasta innostuksestaan työskennellä kääntäjänä:
– I have a passion for languages. As a translator I enjoy learning about different cultures and bringing people together. I believe there is something beautiful and touching that we all use different languages. My favorite quote is from the Harry Potter books by J.K.Rowling: “Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open.”


Lingo Languages Oy
ketterä porilainen luotettava multilingual
Twitter: @lingotranslates
Facebook: LingoLanguages

 

1 Comment

  1. Lucy sanoo:

    Tervetuloa Porin Köörin Lingolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *