Töitä kääntäjälle! | Lingo Languages Oy

Lingo etsii sinua, luova ja täsmällinen lakitekstien taitaja!

Oletko kääntämistä tai kielitieteitä opiskellut, englannista suomeksi kääntävä kokenut freelancer tai yrittäjä? Liity kansainvälisten osaajiemme verkostoon!

Etsimme tiimiimme useampaa kääntäjää, jolla on jo muutama vuosi kokemusta lakikielestä ja alan käännöksistä. Sosiaalisen median ja tietotekniikan sanaston tuntemisesta on sinulle etua.

Me tarjoamme tarkalle ja tuorein silmin tekstejä kääntävälle tekijälle kansainvälisiä asiakasprojekteja sekä paikan iloisessa tiimissä ja innostavassa työympäristössä. Voit työskennellä etänä mistä päin maailmaa tahansa tai halutessasi saat työpisteen Porissa Linnakorttelista tai Turussa Logomon toimistoltamme.

Sinä olet joustava ja hyvä tyyppi, joka on innokas oppimaan uutta. Tekstisi ovat kielellisesti, tyylillisesti ja sisällöllisesti moitteettomia ja kanssasi on helppo tehdä töitä. Me lupaamme saman. Tulevissa toimeksiannoissa käännät esimerkiksi erilaisia dokumentteja, ohjeistuksia, sopimuksia ja tietosuojaselosteita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi joko sähköpostitse tai Facebookissa ja kerro lisää itsestäsi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. Mitä nopeammin otat yhteyttä, sen parempi!

Meistä voit lukea lisää: www.lingo.fi.

Lisätietoja/hakemus: tiimi@lingo.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.