Töitä kääntäjälle! | Lingo Languages Oy

Lingo etsii sinua, ruotsin osaaja!

Oletko kääntämistä tai kielitieteitä opiskellut, suomesta ruotsiin kääntävä opiskelija, vastavalmistunut tai jo työkokemusta kääntämisestä hankkinut tekijä? Liity kansainvälisten osaajiemme verkostoon!

Etsimme tiimiimme kääntäjää, jolla on jo jonkin verran kokemusta käännösalasta ja tarvittavista työkaluista ammatissa. Sosiaalisen median, markkinoinnin ja yritysviestinnän tuntemisesta on sinulle etua.

Me tarjoamme tarkalle ja tuorein silmin tekstejä kääntävälle tekijälle kansainvälisiä asiakasprojekteja sekä paikan iloisessa tiimissä ja innostavassa työympäristössä. Voit työskennellä etänä mistä päin maailmaa tahansa tai halutessasi saat työpisteen Porissa joen rannassa Linnakorttelista tai Turussa Logomon toimistoltamme.

Sinä olet joustava ja hyvä tyyppi, joka on innokas oppimaan uutta. Tekstisi ovat kielellisesti, tyylillisesti ja sisällöllisesti moitteettomia ja kanssasi on helppo tehdä töitä. Me lupaamme saman. Tulevissa toimeksiannoissa käännät esimerkiksi erilaisia markkinoinnin tekstejä.

Etsimme tiimiimme kääntäjää joko kokopäivätyöhön tai halutessasi osa-aikaiseen työhön, jota voit tehdä myös etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse ja kerro lisää itsestäsi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. Mitä nopeammin otat yhteyttä, sen parempi!

Meistä voit lukea lisää: www.lingo.fi.

Lisätietoja/hakemus: tiimi@lingo.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.