Asianajotoimisto Tuulia Pirttilä - Käännöstoimisto Lingo Languages

Asianajotoimisto Tuulia Pirttilä

Asianajotoimisto Tuulia Pirttilä on porilainen, pieni ja tehokas asianajotoimisto, joka tuo asianajotyöhön rautaisen ammattitaidon lisäksi hyväntuulista palveluasennetta ja asiakaslähtöistä otetta. Tarjolla on perinteisiä asianajopalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Palvelussa korostetaan asiakaslähtöistä otetta, käytännönläheisyyttä ja asiakkaan tarpeita. Palveluihin kuuluvat perinteiset asianajopalvelut, tai vaikkapa oma lakiosasto yrityksille.

Toimeksiantoja hoidetaan erilaisissa kansainvälisissäkin toimintaympäristöissä esimerkiksi sopimusjuridiikassa, siviilioikeudellisissa asioissa sekä perhe- ja jäämistöasioissa. Käännös- ja kieliasioissa tarvetta on erityisesti asiakirjojen käännöksille virallisen ja ammattitaitoisen kääntäjän laatimana. Lisäksi päivittäin käydään yhteisiä keskusteluja lainopillisesti oikeista termivastineista.

Palaute:

"Olemme tehneet hyvää yhteistyötä Lingon kanssa mm. erilaisissa sopimuksia ja asiakirjoja koskevissa käännöksissä, samoin kuin oikeudenkäyntejä varten tarvittavissa virallisissa käännöksissä suomen, ruotsin, englannin, ranskan ja venäjän kielellä. Yhteistyö Lingon kanssa on ollut avointa, helppoa, ketterää, tehokasta ja erittäin asiantuntevaa."

- Tuulia Pirttilä, asianajaja, varatuomari

Asiakas:

Asianajotoimisto Tuulia Pirttilä

Ajankohta:

2014, 2015, 2016

Nettisivut:

http://www.tuuliapirttila.fi/

Toimeksianto:

Käännöspalvelut ja kielentarkistus