Brand ID - Käännöstoimisto Lingo Languages

Brand ID

Brand ID puhuu asiakkaan kieltä

Brändien näkyväksi tekemisen asiantuntija Brand ID halusi luotettavan ja ketterän käännöskumppanin. Lingo toteutti yritykselle muun muassa verkkosivujen englanninkieliset sisällöt sekä asiakaslehden englanninkieliset käännökset.

Brand ID on painettujen ratkaisujen asiantuntija, jonka missio on tehdä brändit näkyväksi ja auttaa yrityksiä erottumaan kilpailijoistaan. Yritys on toiminut alalla jo yli viiden vuosikymmenen ajan.

– Tarjoamme ratkaisut brändien näkyväksi tekemiseen ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Valmistamme niin teollisuuden merkintätuotteet, myyntitelineet ja pakkaukset kuin myymälä- ja yritysilmeet, kertoo Brand ID:n markkinointikoordinaattori Linnea Mattila.

Pohjoismaiden suurimmalle teollisuusmerkintöjen valmistajalle asiakas on kaiken tekemisen keskiössä.


Monikieliset verkkosivut palvelevat asiakasta

Brand ID Group on kasvanut vahvasti kuluneen vuoden aikana. Liiketoiminnan laajentumisen myötä yritys halusi uudistaa verkkosivunsa ja vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin.

– Monikielisyys oli selkeyden ja visuaalisuuden ohella tärkeimpiä tavoitteitamme, verkkosivuprojektista vastannut Mattila kertoo.

Toimivat verkkosivut ovat monen alan ammattilaisten yhteistyön tulos.

– Lingon valinta käännöskumppaniksi oli helppo. Meillä oli jo aikaisemmin kokemusta sujuvasta yhteistyöstä, ja myös verkkosivuprosessi eteni vaivattomasti. Saimme laadukkaat käännökset täsmälleen aikataulussa, kehuu Mattila.

Brand ID:n uudet verkkosivut julkaistiin heinäkuussa 2019.

– Lingo toteutti projektin yhteydessä myös englanninkielisen sanaston, jota voimme hyödyntää nyt kaikessa viestinnässä, Mattila myhäilee.


Visiona Pohjoismaiden johtava asiantuntija

Brand ID:ssä kansainvälinen viestintä korostuu erityisesti teollisuusmerkintöjen puolella. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa suuret ajoneuvo-, vene- ja metsäkonevalmistajat Euroopassa ja Pohjoismaissa.

– Teollisuusmerkintöjen kysyntä maailmalla kasvaa. Haluamme palvella asiakkaita kielestä ja kansallisuudesta riippumatta laadukkaasti ja kehittää kielistrategiaa osana liiketoimintastrategiaamme, sanoo Mattila.

Brand ID:n visiona on olla Pohjoismaiden suurin ja parhaan asiakasarvon tuottava brändäyksen asiantuntija. Yrityksen tavoitteita tuetaan vahvalla ja monikielisellä viestinnällä.

– Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Lingo on auttanut meitä kommunikoimaan kansainvälisten asiakkaidemme kanssa onnistuneesti ja yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa, Mattila hymyilee.

– Sitä ollaan saatu mitä on tilattu.


Asiakas:

Brand ID

Ajankohta:

Kesä ja syksy 2019

Nettisivut:

https://www.brandid.fi/en

Toimeksianto:

Käännöspalvelut ja kielentarkistus