Greenlips Beauty - Käännöstoimisto Lingo Languages

Greenlips Beauty

Luonnonkosmetiikka-alan kotimainen edelläkävijä tähtää Ruotsin markkinoille

Greenlips Beauty on luonnonkosmetiikan maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut alan pioneeri Suomen Turusta. Vihreän yrityksen tarjontaan kuuluu verkkokauppa, kauneushoitola, ekokampaamo ja tilauksesta auki oleva putiikki.

– Meille tärkeintä on hyvinvoiva ihminen ja luonto. Haluamme olla läpinäkyvä, reilu ja ammattitaitoinen yritys, joka inspiroi tekemään eettisiä ja ekologisia kosmetiikkavalintoja, kertoo Greenlips Beautyn Brand Manager Mona Lundahn.

Greenlips Beauty palvelee tiedostavia kuluttajia kotimaassa, mutta kasvattaa maahantuontiaan Ruotsiin. Tähän yritys halusi kumppaniksi tarkan ja ketterän käännöstoimiston.

Eko, vege vai luomu? Kun termillä on väliä

Kauneusalalla sanasto ja termit ovat tarkkoja ja tuoteselosteiden tulee kertoa oikeasta sisällöstä.

– Luonnonkosmetiikka täyttää kaikki tavallisen kosmetiikan standardit ja asetetut lait. Tämän lisäksi luonnonkosmetiikalla on omat tiukat sertifiointitahonsa, jotka poissulkevat tuhansia ainesosia, jotka on katsottu haitallisiksi ihmiselle, ympäristölle tai eläimille. Luonnonkosmetiikassa käytetään vain luonnollisia ja turvallisia raaka-aineita (käyttää saadaan pieniä määriä tiettyjä ja turvallisiksi katsottuja raaka-aineita).

Lingo on kääntänyt Greenlips Beautylle etikettejä, tuotekuvauksia ja muun muassa liikekirjeitä ruotsiksi.

– Teimme käännöksiä aluksi omin voimin, mutta kädet ja keinot loppuivat nopeasti kesken. Lingo on toimittanut laadukkaat käännökset ilahduttavan joustavasti ja aikataulussa.

Hyvä käännöskumppani on helpottanut yrityksen arkea ja tuonut mielenrauhaa.

Vihreässä kosmetiikkakaupassa vähemmän on enemmän

Greenlips Beauty tekee töitä paremman maailman puolesta. Läpinäkyvässä liiketoiminnassa viesteillä ja sanavalinnoilla on väliä.

– Olemme paikalla aina asiakkaidemme varaamina aikoina, jotta voimme varmistua, että he saavat ammattilaisen yksilöllistä palvelua. Verkossa tarjoamme chat-neuvontaa ja huolehdimme siitä, että tuotteista löytyy tarpeeksi tietoa ja ohjeita niiden käyttöön.

Greenlips Beautyn verkkokauppa on uudistumassa ja kieliversio uudesta kaupasta tehdään ainakin englanniksi. Tuotevalikoiman laajentumisen sijaan sitä pyritään rajaamaan.

– Emme halua asiakkaiden tekevän hukkaostoksia. Pyrimme välittämään ideologiaa ja iloa vähemmästä määrästä tavaraa.

Asiakas:

Greenlips Beauty

Ajankohta:

2019

Nettisivut:

https://greenlipsbeauty.com

Toimeksianto:

Käännöspalvelut