Kasvu Open - Käännöstoimisto Lingo Languages

Kasvu Open

Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu Kasvu Open tarjoaa siihen osallistuville yritykselle paikan vauhdittaa kasvua yhdessä eri toimialojen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaat ovat pääasiassa suomalaisia, mutta etenkin Kasvu Openin yhtiöittämisen myötä on tehty kansainvälisiä avauksia: erilaisia ohjelmia, joiden turvin konkreettisesti viedään yrityksiä kansainvälisille markkinoille (esimerkiksi Going Global tai Gasellipalkinto). Myös nämä ohjelmaan osallistuvat yritykset ovat suomalaisia. Tämänkaltaisten ohjelmien osalta viestinnän kielenä käytetään kuitenkin englantia, sillä projekteissa on mukana myös kansainvälisiä kumppaneita. Toisaalta Kasvu Open haluaa korostaa ohjelmissaan kansainvälisyyttä - kun kansainvälistytään, ei suomi enää riitä.

Kasvu Openilla on tapahtumia myös Länsi-Suomessa ja Uudellamaalla ruotsinkielisillä alueilla. Tällöin viestinnässä vaaditaan myös kaksikielisyyttä.

Lingo kääntää Kasvu Openin materiaaleja kansainvälisiin ohjelmiin tai kaksikielisiin Kasvupolkuihin. Lisäksi käännöksiä tehdään näihin liittyviin esitteisiin ja nettisivuihin. Yhteistyö alkoi keväällä 2016, Lingo olikin yksi vuoden 2015 Kasvu Open -finalisteista kilpailun päättyessä Kasvun Karnevaaliin Jyväskylässä.

Palaute:

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Lingon kanssa! Kasvuyritysympäristön vaatimusten vuoksi (ja itsekin kasvuyrityksenä toimien) olemme melko haastava asiakas: käännettyjä materiaaleja tarvitaan joskus lyhyelläkin varoitusajalla. Lähdeaineistokin voi olla joskus vielä puolivalmista.

Lingo on näyttäytynyt meille ripeänä, luotettavana ja joustavana yhteistyökumppanina. Tämä johtunee siitä, että Lingo on itsekin kasvua tavoitteleva ja kasvava yritys, joten toimintaympäristömme ja päivittäiset haasteemme on helppo tunnistaa. Lisäksi yhteistyötä siivittää se, että Lingo on ollut mukana Kasvu Openin sparrauksessa. Käännöstyössäkin tällainen asiakkaan tunteminen sisältä käsin helpottaa ymmärrettävän viestin muodostamista - oli kieli mikä tahansa.”

- Enni Aittila, sisällöntuottaja, Kasvu Open

Asiakas:

Kasvu Open

Ajankohta:

Kevät 2016

Nettisivut:

https://www.kasvuopen.fi/
https://www.kasvuopen.fi/going-global/
https://www.kasvuopen.fi/gaselli-award/

Toimeksianto:

Käännöspalvelut ja kielentarkistus

Lisätietoa:

Kaksipäiväinen verkostotapahtuma Kasvu Open Karnevaali yhdistää Suomen lupaavimmat kasvuyritykset, tulevaisuuden työllistäjät, kasvuyritysverkoston ja kasvuyritysten kumppanit. Kokonaisuutena tapahtuma on yhdistelmä messuja, seminaaria, työtä, hupia ja illanviettoa. Siksi sen nimi on Karnevaali, sillä mikään yllä mainituista ei yksin kuvaa tapahtuman sisältöä.

Tapahtuma on kutsutuille maksuton. Mikäli olet kiinnostunut kutsusta ja koet kuuluvasi verkostoon, ole yhteydessä:
https://www.kasvuopen.fi/karnevaali/kutsut