Korsuretket - Käännöstoimisto Lingo Languages

Korsuretket

Oikealle polulle kun eksyy, voi keskeltä korpea löytää täysin erilaiset elämykset yllättävien ohjelmien, suussa sulavien ruokien ja tunnelmallisten saunojen parissa! Korsuretkien toimesta onnistuvat virkistys- ja tyky-päivät, häät, synttärit, polttarit – tilaisuudet laidasta laitaan.

Ensimmäisenä kesänä kävi 200 melojaa ja pian määrä kymmenkertaistui. Siitä lähtien toiminta on tasaisesti kehittynyt laajentuen ruokapalveluihin, saunoihin ja monipuolisempaan ohjelmapalvelutarjontaan. Myös majoitus- ja kokouspalvelut ovat tulleet valikoimiin.

Asiakkaita Korsuretkillä on käynyt jokaisesta maanosasta, erityisesti yritysten vieraina, kun on haluttu tarjota jotakin eksoottisempaa. Nyt yritys ottaa varovaisia askeleita kohti omatoimista kv-markkinointia ja tänä vuonna tuotteita on esillä ainakin Saksassa, Japanissa ja Kiinassa. Yrittäjä Sanni Luomahaara uskoo, että Korsuretkien kesän aktiviteettipalvelut kiinnostavat erityisesti keskieurooppalaisia matkaajia. Yritys luottaakin palveluidensa täydelliseen omaleimaisuuteen!

Lingo on kääntänyt Korsuretkien materiaaleja vuodesta 2016.

Asiakas:

Korsuretket

Ajankohta:

Kevät 2016

Nettisivut:

http://www.korsuretket.fi/

Toimeksianto:

Käännöspalvelut ja kielentarkistus

Lisätietoa:

Käy katsomassa Sannin kuulumisia ja tunnelmakuvia Korsuretkiltä:

http://www.satakunnankansa.fi/videot/korsuretket-vie-matkailijoita-jamijarven-luontoon/AAD17916/