Roima Intelligence Inc. - Käännöstoimisto Lingo Languages

Roima Intelligence Inc.

Modultek on palvellut valmistavan teollisuuden yrityksiä jo 27 vuoden ajan. Tarjoomaan kuuluvat tuotetiedonhallinnan ja datan laatua parantavat ratkaisut. Uusimpana tuotteena on Product Information Cloud -pilvipalvelu, jonne on tulossa monipuoliset työkalut tuotetietojen luomiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen niin yrityksen sisällä kuin sen verkostojen kesken.

Kesällä 2016 Modultekille koitti uusi vaihe, kun Roima Intelligence Inc. hankki yrityksen ja sen tuotteet omaan tarjoomaansa. Mukana seurasi koko Modultekin henkilöstö, joka nyt muodostaa Roiman Tuotehallinta-yksikön. Roima tarjoaa kattavat ratkaisut valmistavan teollisuuden toiminnan- ja tuotannonohjaukseen sekä sisälogistiikkaan ja konenäköön. Yritys on luotu liittämällä yhteen alansa parhaat osaajat, joilla on vuosikymmenten juuret valmistavan teollisuuden yrityksissä. Roiman elämäntehtävä on tuottaa kannattavuutta asiakkailleen, jota kuvaa myös yrityksen nimi (ROIma on lyhennetty sanoista ROI machine).

Asiakaskuntaan kuuluu sekä kotimaisia pk-yrityksiä että kansainvälisesti toimivia konserneja. Yrityksen ratkaisuja käytetään eri puolilla maailmaa, ja Suomen ulkopuolella kommunikointikielenä asiakkaisiin on pääasiassa englanti. Yhteistyötä on tehty nyt kolmisen vuotta. Tarpeena on ollut esitteiden, www-sivujen, tarjousten ja teknisten dokumenttien kääntäminen. Pääsääntöisesti käännöksiä tehdään kieliparissa suomi-englanti, mutta toisinaan on tarvetta myös hollannin tai saksankielisille käännöksille.

Palaute:

"Meille tärkeää on saada niin hyviä käännöksiä, että asiakas kokee lukevansa omalla äidinkielelleen laadittua tekstiä, ei käännöstä. Se edellyttää kielelle tyypillisten idiomien käyttöä ja tuoretta, tämän päivän sanaston hallintaa. Iloksemme Lingo on pystynyt vastaamaan haasteeseen. Joskus aikataulupaineet ovat olleet aika kovat, mutta koskaan emme ole jääneet pulaan – kiitos Lingon kyvystä joustaa tarvittaessa. Ammattitaitoisen työn jäljen lisäksi Lingolla on mukava porukka, jonka kanssa on ollut kiva tehdä yhteistyötä!

The ROImachine is running!"

- Lilli Lanki, Happiness Promoter, HR & PR at Roima Intelligence Inc.

Asiakas:

Roima Intelligence Inc.

Ajankohta:

2015, 2016

Nettisivut:

https://www.roimaint.fi/

Toimeksianto:

Käännöspalvelut ja kielentarkistus