Viestintätoimisto Loistava - Käännöstoimisto Lingo Languages

Viestintätoimisto Loistava

Viestinnän ammattilainen satsaa sisältöjen laatuun

Loistava sisältötoimisto on yrityksiä ja julkisorganisaatioita ketterästi ja kattavasti palveleva viestintäpalveluiden asiantuntija.

Yhden naisen orkestroima markkinointi- ja viestintäosaajien verkosto auttaa asiakkaitaan ympäri Suomen Etelä-Pohjanmaalta käsin. Pienen toimiston vahvuuksia ovat pitkä kokemus alalta, asiakkaiden kuunteleminen ja osaavat kumppanit.

– Haluan vastata asiakkaideni kirjaviin viestintätarpeisiin ja tarjota mahdollisimman monipuolisia palveluita, kertoo Loistavan yrittäjä Susanna Korkiatupa.

– On tärkeää, että pystyn toimittamaan kansainvälistyville asiakkailleni suomenkielisten sisältöjen lisäksi laadukkaita käännöksiä.

Asiakaslehtiä, tiedotteita, esitteitä ja verkkosivuja – käännöksiä kysytään viestintätoimistoista entistä enemmän

Loistava suunnittelee ja toteuttaa säännöllistä viestintää muun muassa isolle teollisuusalan yritykselle ja ammatilliselle oppilaitokselle, ja on ollut aina tyytyväinen Lingon näille tekemien käännösten laatuun.

– Hyvä käännös ei vain korvaa sanoja kielestä toiseen, vaan välittää alkuperäisen viestin merkityksen, Susanna korostaa.

Lingo on kääntänyt Loistavan asiakkaille erilaisia viestintämateriaaleja, kuten tiedotteita, asiakaslehtiä, uutiskirjeitä, esitteitä ja kokonaisen verkkosivuston kieliversiot. Käännöksiä on tehty muun muassa englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi.

– Viestintäsisältöjen laatiminen edellyttää kielen, markkinan ja toimialan tuntemista. On tärkeää, että käännöksissä sama viesti ja laatu toistuvat.

Yhteistyö käännöstoimiston kanssa perustuu luottamukseen

– Lingon ja Loistavan yhteistyö on jatkunut jo useamman vuoden. Viestintäyrittäjä arvostaa, että käännökset toimitetaan ajallaan, jotta omalle asiakkaalle annetut lupaukset pitävät.

– Lingon kanssa asioiminen on todella helppoa. Käännöstöiden tilaaminen ja kommunikointi on sujuvaa ja voin luottaa siihen, että tekstit ovat kielestä riippumatta yhtä laadukkaita. Asiakkailta tulee äärimmäisen harvoin korjattavaa ja kaikkiin viesteihin ja palautteeseen reagoidaan heti.

Loistavan toiminnan lähtökohtana on työn laadun lisäksi kattava ja joustava asiakaspalvelu, jota yrittäjä arvostaa omissakin kumppaneissaan.

– Lingon kanssa asioinnista jää aina hyvä mieli.

Asiakas:

Loistava viestintätoimisto

Ajankohta:

2017–2020

Nettisivut:

https://www.loistavaa.fi

Toimeksianto:

Käännöspalvelut