Tarjouspyyntö

Kerro meille, miten voisimme olla avuksi.

Tee tarjouspyyntö alta, valitse tarvittavat kielet ja palvelut, kerro nimesi ja yhteystietosi sekä kuvaile tarvittaessa palvelutarpeesi.

Voit lähettää käännettävän tekstin meille sähköpostitse lingo@lingo.fi. 

Toimitamme kustannusarvion ja toimitusajan sisältävän tarjouksen mahdollisimman pian. Käsittelemme tietojasi luottamuksella.

Henkilötietoja sisältävät tiedostot on paras lähettää meille ns. salattuna viestinä. Tällaisia palveluja on saatavilla useita, esimerkiksi Turvaposti. Silloin saamme sinulta luottamuksellisen viestin, jonka avaamiseen tarvitsemme koodin tai sinulta luvan.

Toinen vaihtoehto on käyttää pilvitallennuspalvelua, jonka tietoturvasta on huolehdittu monivaiheisen tunnistautumisen avulla. Silloin voit pyytää meiltä linkin, josta avautuvaan kansioon voit pudottaa tiedostosi. Tiedoston latautuu silloin suoraan palvelimellemme määrittämäämme kansioon.

Kuulemme sinusta mielellämme!Meiltä saat käännöspalveluja mm. seuraavissa kielissä: englanti, ranska, saksa, ruotsi, italia, hollanti, espanja, portugali, viro, latvia, liettua, puola, unkari, romania, tšekki, slovakia, ja kiina. Voimme etsiä kääntäjän myös muihin kielipareihin yhteistyöverkostostamme.