Intohimoista asennetta ja vadelmakakkua, anyone? | Lingo Languages

Intohimoista asennetta ja vadelmakakkua, anyone?

Päivänä muutamana on toimistollamme Porin Antinkadulla saatu nauttia kevään ensimmäisistä auringon pilkahduksista. Työkaveri kantoi sisään vadelmakakkua ja toinen C-vitamiinia mandariinien muodossa. Pilkettä silmäkulmaan ovat tuoneet myös asiakaskyselymme palautteet, kiitos niistä kaikille vastanneille! Kevät tuo meillä Lingossa myös uusia tuulia kehittymisen matkallamme, lanseeraamme uudet kielikoulutukset – yksi kieli kerrallaan.

Suosittelisitko Lingoa kollegallesi?

Näin kysyimme Lingon ihkaensimmäisessä asiakaskyselyssä helmi-maaliskuun vaihteessa. Ja todellakin – vastaus on yksimielinen kyllä! Vastanneista 100 prosenttia suosittelisi yritystämme eteenpäin. Kaikki vastanneet olivat myös joko tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme. Vastaajien mukaan Lingo on kumppanina osaava, luotettava, ammattitaitoinen ja ystävällinen. Olemme mykistyneitä ja kiitämme luottamuksesta! Mielellämme kuulemme palautetta ja toiveitasi edelleen, kanavamme löytyvät alta.

Työtä intohimoisella asenteella

Mitä intohimo merkitsee sinulle työssäsi? Meillä Lingossa se tarkoittaa intohimoista asennetta ammattimaiseen tekemiseen ja asiakkaan auttamista. Meille Lingossa tärkeää ovat innostus ja työnilo, oppimista unohtamatta. Inspired in Finland -hanke on valinnut Lingon sadan suomalaisen intohimoisen yrityksen joukkoon, käy lukemassa tarinamme Vuoropuhelua 20 kielellä.

Lingo ja Learn fast

Yksi oppimisen matkoistamme päättyi tällä viikolla Prizztech Oy:n järjestämän Learn fast -hankkeen päätöspäivänä. Kiitos Ground Communications ja Anna Sorainen, Prizztech Oy, Marika Lähde ja Minna Nore sekä kaikki mukana olleet nopeat oppijat!

Meille hanke kiteytyy Paulo Coelhon sanoihin: “Mitä oppiminen tarkoittaa? Sitäkö että kerää tietoa, vai sitäkö että muuttaa omaa elämäänsä?”.

Oppimisen iloa – Lingo Learning

Lanseeraamme keväällä uudet kielikoulutuksemme. Aloitimme helmikuussa lasten Pikkutähdet-kielikerholla, maaliskuussa starttaamme Ranskaa valealkajille -kielikurssin.

Kevään mittaan luvassa myös intensiivikursseja ranska, espanja ja saksa. Lingon missiona on kansainvälistää asiakkaidensa viestintää, suullista tai kirjallista. Kysy meiltä lisää tai seuraa Lingon Facebook-sivuja!

– Miia Virtanen, toimitusjohtaja, auktorisoitu kääntäjä

Lingo Languages Oy
ketterä porilainen luotettava multilingual
Twitter: @lingotranslates
Facebook: LingoLanguages

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.