Etsitkö kääntäjää tai muuta kielialan ammattilaista? | Lingo Languages

Etsitkö kääntäjää tai muuta kielialan ammattilaista?

Lingo Languages Oy on ketterä ja monikielinen porilainen käännöstoimisto.

Käännämme, oikoluemme ja kansainvälistämme. Miten voimme auttaa?

maailmankartta_kielet

Vierasta kieltä?

Tarvitseko käännöksen tekstistäsi? Tai tulkin avuksesi? Etsitkö kielialan ammattilaista, joka huolehtisi viestisi välittämisestä toisella kielellä luotettavasti ja laadukkaasti?

Teemme huolelliset käännökset, toimimme ammattitaitoisesti ja toteutamme toimeksiannot sovitussa aikataulussa. Toimimme iloisella asenteella, luottamuksella ja aina syvällä asiantuntemuksella. Lue lisää palveluistamme.

Luotettu käännöstoimisto

Lingo on erikoistunut yritysviestintään, matkailualaan ja teknisen alan käännöksiin.

Käännämme tilinpäätösmateriaaleja, esitteitä, käyttö- ja huolto-ohjeita, tiedotteita, henkilöstölehtiä, sopimus- ja lakitekstejä, verkkosivustojen kieliversioita, todistuksia ja muita asiakirjoja. Toimitamme myös viralliset käännökset (auktorisoidut käännökset).

Asiakkaitamme ovat suomalaiset teollisuusyritykset, vientiä tai tuontia harjoittavat pk-yritykset, julkisyhteisöt, mainos- ja viestintätoimistot sekä matkailualan yritykset. Tutustu asiakastarinoihimme.

Toimitamme käännöksiä tiedostomuodoissa .doc, .xls, .ppt, .pdf, ja lisäksi voimme toimittaa käännöksen suoraan InDesignin taittotiedostoon. Käytämme alan viimeisimpiä käännösohjelmistoja ja Cloud®-pilvipalveluamme.

Lähetä meille tarjouspyyntö, vastaamme viestiisi ja palaamme kustannusarvion kanssa asiaan saman päivän aikana.

Selkeitä ja ymmärrettäviä käännöksiä

Meille on tärkeää, että jokaisesta toimeksiannosta huolehtii osaava kääntäjä, joka kääntää tekstejä omalle äidinkielelleen tai asuu kohdekielen maassa. Kääntäjämme asuvat eri puolilla maailmaa, he tuntevat maansa tavat ja kulttuurin, osaavat tuottaa laadukasta markkinointiviestintää ja hyödyntävät osaamistaan markkina-alueen trendeistä ja viestinnän tyyleistä.

Jokaisen käännöksen oikolukee toinen kielen ammattilainen. Tarkistamme aina myös käännöksen viimeistelyn ja laadun ennen tekstin toimittamista asiakkaalle.

Palvelun laadun varmistamisessa noudatamme Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton laatimia yleisiä sopimusehtoja ja hyvää kääntämistapaa. Haluamme välittää viestisi perille erinomaisen kielitaitomme ja selkeän ilmaisumme keinoin.

Avullamme voit kansainvälistää viestintääsi.

In English. Auf Deutsch. En français. På svenska. Tai 16 muulla kielellä.

Saammeko auttaa?

Jätä tarjouspyyntö ammattilaisen laatimasta käännöksestä tai muusta kielipalvelustamme.

Voit lukea myös lisää palveluistamme tai ajankohtaisia artikkeleja käännös- ja kansainvälisyysasioista.

 


Lingo Languages logo

Lingo Languages Oy
ketterä porilainen luotettava multilingual
Twitter: @lingotranslates
Facebook: LingoLanguages

Comments are closed.