Kielenkääntäjä saa paikan! | Käännöstoimisto Lingo Languages

Kielenkääntäjä saa paikan!

 


Oletko sinä kääntämistä tai kieliä opiskellut, ruotsia äidinkielenä puhuva kääntäjä? Turun seudulla asuva freelancer, yrittäjä tai vastavalmistunut alan tuleva tähti, joka haluaa haastaa itsensä? Jatka lukemista!

Lingo Languages Oy on ketterä porilais-turkulainen kielitoimisto, jonka intohimona on asiakkaiden liiketoiminnan kansainvälistäminen. Teemme sujuvia käännöksiä ja tuotamme monikielistä viestintää ja kielipalveluja yrityksille, jotka ovat kasvamassa kansainvälisille markkinoille tai toimivat jo kansainvälisessä ympäristössä. Asiakkaitamme ovat erityisesti suomalaiset teollisuusyritykset, vientiä tai tuontia harjoittavat pk-yritykset, julkisyhteisöt, mainos- ja viestintätoimistot sekä matkailualan yritykset.

Tarjoamme nyt tarkalle ja tuorein silmin tekstejä kääntävälle tekijälle paikan kansainvälisessä tiimissä ja innostavassa työympäristössä monipuolisten asiakastöiden parissa.

Copywriting- ja/tai markkinointiviestinnän kokemuksesta on sinulle iso etu, mutta ennen kaikkea toivomme, että olet hyvä tyyppi ja innokas oppimaan uutta. Tekstisi ovat tietenkin kielellisesti, tyylillisesti ja sisällöllisesti moitteettomia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse ja kerro lisää itsestäsi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi.

Otamme hakemuksia vastaan 4.3.2018 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Ole siis nopea.

Hakemukset ja tiedustelut: miia.virtanen@lingo.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *