Kielenkääntäjä saa paikan! | Käännöstoimisto Lingo Languages

Kielenkääntäjä saa paikan!

 


Oletko sinä kääntämistä tai kieliä opiskellut, ruotsia osaava kääntäjä? Freelancer, yrittäjä tai vastavalmistunut alan tuleva tähti, joka haluaa haastaa itsensä? Jatka lukemista!

Lingo Languages Oy on ketterä turkulais-porilainen kielitoimisto, jonka intohimona on asiakkaiden liiketoiminnan kansainvälistäminen. Teemme sujuvia käännöksiä ja tuotamme monikielistä viestintää ja kielipalveluja yrityksille, jotka ovat kasvamassa kansainvälisille markkinoille tai toimivat jo kansainvälisessä ympäristössä. Asiakkaitamme ovat erityisesti suomalaiset teollisuusyritykset, vientiä tai tuontia harjoittavat pk-yritykset, julkisyhteisöt, mainos- ja viestintätoimistot sekä matkailualan yritykset.

Tarjoamme nyt tarkalle ja tuorein silmin tekstejä kääntävälle tekijälle paikan kansainvälisessä tiimissä ja innostavassa työympäristössä monipuolisten asiakastöiden parissa.

Markkinointiviestinnän ja sosiaalisen median sisältöjen tuntemisesta on sinulle iso etu, mutta ennen kaikkea toivomme, että olet hyvä tyyppi ja innokas oppimaan uutta. Tekstisi ovat tietenkin kielellisesti, tyylillisesti ja sisällöllisesti moitteettomia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse ja kerro lisää itsestäsi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi.

Haemme myös kyseisten kielten opiskelijaa harjoittelijaksi.

Otamme hakemuksia vastaan 31.8.2019 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Ole siis nopea.

Hakemukset ja tiedustelut: miia.virtanen@lingo.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.